search
Перемикач SRAM GX 2X11SPD MEDIUM CAGE

Перемикач SRAM GX 2X11SPD MEDIUM CAGE

5 375,00 ₴

Переключатель - Задний AM RD GX 2X11SPD MEDIUM CAGE BLK

00.7518.082.001
Количество
Быстрый заказ

Быстрый заказ

Перемикач SRAM GX 2X11SPD MEDIUM CAGE (арт. 00.7518.082.001)

Отправьте запрос на покупку этого товара. Мы скоро свяжемся с вами.

Загрузка...

  Бесплатная доставка

при заказе от 5 000 грн

Перемикач задній Sram AM RD GX – це одна із сучасних систем заднього перемикання для велосипеда з 10 швидкісною трансмісією. Маючи безліч нових технологій, одна з яких Exact Actuation ™ яка допомагає створити більш простий і стабільний баланс між конструкцією підвіски і перемикачем, просторовою відстанню між зірочками і точним натягом. Результат: система перемикання, яка має легке, швидке і точне перемикання.

Призначення: Road

Лапка: середня

Максимальна зірка закидання лапки: 44T

Сумісність: SRAM 2X11

Підшипники: промислові, закритого типу

Кількість швидкостей: 11

Вага: 298г

Матеріали: алюміній

Особливості моделі:

Використані технології X Actuation, Cage Lock, Roller Bearing Clutch

Технології:

Exact Actuation™ допомагає створити більш простий та стабільний баланс між конструкцією підвіски та перемикачем, просторовою відстанню між зірочками та точним натягом. Результат: система перемикання, яка має легке, швидке і точне перемикання.

Roller Bearing Clutch™ Завдяки новим перемикачам серії X0 та X9 технологія роликових підшипників гарантує, що ролик перемикача може створювати напругу. Голкова муфта запобігає надто легкому руху вперед, ланцюг залишається натягнутим і не стосується пера рами. Таким чином, навіть без заспокоювача ланцюга, ланцюг не йде в розгойдування.

Cage Lock™ у задньому перемикачі робить зняття та встановлення заднього колеса швидше та простіше. Просто натисніть на лапку заднього перемикача вперед (щоб зняти натяг ланцюга) і заблокуйте.

00.7518.082.001
Отзывы (0)
Еще нет отзывов.