БЛОКИРОВКА PUSHLOC SPRINT
search
  • БЛОКИРОВКА PUSHLOC SPRINT
  • БЛОКИРОВКА PUSHLOC SPRINT
БЛОКИРОВКА PUSHLOC SPRINT
БЛОКИРОВКА PUSHLOC SPRINT БЛОКИРОВКА PUSHLOC SPRINT

Манетка RockShox Poploc

1 710,00 ₴

RockShox є вищим новатором в області дистанційного керування підвіскою. За допомогою манетки віддалене блокування ви можете легко заблокувати вашу вилку або задній амортизатор, змінити хід підсідельного штиря і без втрати часу, з легкістю налаштувати вашу підвіску на ходу. Управління знаходиться в ваших руках.

11.4309.031.000
Кількість
Швидке замовлення

Швидке замовлення

Манетка RockShox Poploc (арт. 11.4309.031.000)

Надішліть запит на купівлю цього товару. Ми скоро зв'яжемося з вами.

Завантаження...

  Безкоштовна доставка

при замовленні від 5 000 грн

схоже зображення

Блокування PushLoc для вилок Rock Shox. Rock Shox є вищим новатором в області дистанційного керування підвіскою. Так як кожен райдер є унікальним, ми пропонуємо чотири варіанти спрацювання. За допомогою манетки віддалене блокування ви можете легко заблокувати вашу вилку або задній амортизатор, змінити хід підсідельного штиря і без втрати часу, з легкістю налаштувати вашу підвіску на ходу. Управління знаходиться в ваших руках.

PushLoc - Високо точна і плавна блокування амортизаторів і вилок яку можна поєднувати з хомутом MatchMaker, що дозволяє зручним для вас шляхом розташувати елементи управління на кермі і при цьому використовувати мінімум місця.

Різновиди блокувань для вилок Rock Shox:

XLoc Full Sprint -

Коли-небудь хотіли заблокувати передню і задню підвіску одночасно? Для додаткового переваги на спринті або фініші або, можливо, на виснажливому підйомі! RockShox XLOC Full Sprint простим натисканням великого пальця дозволяє заблокувати вилку SID або Revelation XX і задній амортизатор Monarch XX.
Ця гідравлічна блокування дозволяє легким натисканням на ергономічну кнопку заблокувати або розблокувати підвіску. Натиснув один раз - заблокувалася, другий раз - вона знову повністю активна.

XLoc Sprint - Ця гідравлічна блокування дозволяє легким натисканням на ергономічну кнопку заблокувати або розблокувати підвіску. Натиснув один раз - вилка заблокувалася, другий раз - вона знову повністю активна. Крім того використання супер легкої системи блокування XLoc Sprint дозволяє знизити вагу на 60 грам в порівнянні з парою з демпфера BlackBox Motion Control і блокування PushLoc. XLoc можна поєднувати з хомутом MatchMaker X, що дозволяє вам зручним чином розташувати елементи управління на кермі і при цьому використовувати мінімум місця.

PushLoc Sprint - Високо точна і плавна блокування амортизаторів і вилок яку можна поєднувати з хомутом MatchMaker, що дозволяє зручним для вас шляхом розташувати елементи управління на кермі і при цьому використовувати мінімум місця.

PopLoc Sprint Adjust - Проста і зручна блокування вилок і амортизаторів PopLoc Sprint Adjust, що розташовується на кермі дозволяє вам не блокувати підвіску простим натисканням на кнопку але і змінювати поведінку вилки або амортизатора прямо на ходу за допомогою віддаленої регулювання гейта.

PopLoc Sprint - Проста і зручна блокування вилок і амортизаторів, що розташовується на кермі дозволяє вам блокувати підвіску простим натисканням на кнопку.

11.4309.031.000
Новий товар
Коментарі (0)
Наразі коментарі відсутні.