ТОРМОЗ МЕХАНІЧНИЙ ДИСКОВИЙ AVID BB5
search
  • ТОРМОЗ МЕХАНІЧНИЙ ДИСКОВИЙ AVID BB5
ТОРМОЗ МЕХАНІЧНИЙ ДИСКОВИЙ AVID BB5

ТОРМОЗ МЕХАНІЧНИЙ ДИСКОВИЙ AVID BB5 КОМПЛЕКТ

2 400,00 ₴

Механічні гальма Avid BB5 володіють системою швидкого налаштування Tri-Align Caliper Positioning System, і можливістю замінювати колодки без будь-яких інструментів і зовнішнім регулюванням підведення колодок. Якщо ви їх хоч раз спробуєте - ви не повірите що це дійсно механічні дискові гальма початкового рівня. Гальмо механічний дисковий Avid BB5 комплект (передній + задній)

242115
Кількість
Швидке замовлення

Швидке замовлення

ТОРМОЗ МЕХАНІЧНИЙ ДИСКОВИЙ AVID BB5 КОМПЛЕКТ (арт. 242115)

Надішліть запит на купівлю цього товару. Ми скоро зв'яжемося з вами.

Завантаження...

  Безкоштовна доставка

при замовленні від 5 000 грн

КР° Ñ € Ñ,инки по Ð · Ð ° Ð¿Ñ € Ð¾Ñ Ñƒ

Гальмо механічний дисковий Avid BB5 комплект (передній + задній)

 

технології:

Tri-Align ™ Caliper Positioning System ™ - ще одна оригінальна технологія Avid зробить Ваше життя кращим - встановити і відрегулювати гальма ніколи не було простіше. З Tri-Align ™ Caliper Positioning System ™ вирівнювання супорта щодо ротора займає буквально кілька секунд. Потрібно просто трохи послабити CPS ™ болти, потім стиснути важіль гальма і затягнути болти назад. Просте і ідеальне вирівнювання каліппера.

 

характеристики:

  • У комплекті: адаптер передній під ротор 160мм
  • Універсальність: може бути встановлений як спереду, так і ззаду (версія зі 140мм ротором - тільки ззаду)
  • Сумісність: будь-які гальмівні ручки дорожнього типу
  • Регулювання: Tri-Align Caliper Positioning
  • Фіксація кабелю: трос гальма затискається також, як і на ободних гальмах
  • Кріплення диска: стандартне 6 болтів
  • Колір: чорний
  • Колодки: Sintered
  • Каліпер: двоскладного з кованого алюмінію
  • Ротор: G2 CleanSweep 160, 185, 203мм
  • Вага: 329 грам (передній каліппер + ротор + перехідник)

Всі гальма Avid комплектуються комплектом перехідників (передній під PM і IS, задній під IS) і повністю готові до використання.

Дискові гальма Avid BB5 приводиться в дію механічним способом. При цьому найголовнішою особливістю гальма є бистронастраіваемий калипер. Система позиціонування гальмівної машинки Tri-Align ™ Caliper Positioning System ™ дозволяє швидко встановити ротор і за кілька секунд підігнати калипер під диск. Саме тому купити гальмівні диски Avid BB5 вирішують велолюбителі по всьому світу - ті, кому ще належить навчитися налаштовувати свій гірський велосипед самостійно. Варто зауважити, що дисковий механічний гальмо Avid BB5 можна встановити, як на переднє, так і на заднє колесо. Це можливо завдяки наявності перехідників на обидва колеса під ротор 160 мм і на заднє під 140 мм диск. Гальмівну потужність і точність зупинки забезпечують металокерамічні колодки, положення яких також можна налаштовувати зовні. Сам же калипер має корпус моноблок з кованого металу, що робить дискові гальма Avid BB5 міцним і надійним, так як швидка і гарантована зупинка дуже важлива в таких стилях катання, як trail, cross-country і all mountain. Якщо ви вирішили купити гальмо Avid BB5 на дисках, то в магазині «Велоплюс» ви знайдете мінімальні ціни і професійний сервіс по встановленню та налагодженню гальмівної системи.

242115
Новий товар
Коментарі (0)
Наразі коментарі відсутні.